ONZE KRACHT, ONS NETWERK

Wij begrijpen dat u het al druk genoeg heeft. Toch regelt u uw oppas natuurlijk het liefst via via. Via Toppas gaat het heel snel en makkelijk. Met één berichtje staat er een oppas uit ons betrouwbare netwerk van 250 studenten op de stoep. Geen omkijken meer naar het regelen van een oppas. 

BETROUWBAAR 

 

Ons netwerk is onze kracht. Ons hele netwerk kennen we via via doordat nieuwe toppassers moeten worden aangedragen door iemand die al bij ons oppast. Hierdoor bestaat sociale controle en weet u wie u in huis haalt. Daarnaast vindt er een intake gesprek plaats waarin wij beoordelen wie er geschikt is voor het toppas-netwerk.

FLEXIBEL

 

Als iemand last-minute afzegt, regelen wij een nieuwe toppasser zodat u daar geen omkijken naar heeft. Gaat uw oppasser verhuizen? Wij vinden meteen een nieuwe! Wanneer u een aanvraag doet, garanderen wij een goede oppas. Lekker makkelijk. Voor uw kinderen is het natuurlijk belangrijk dat dit niet elke keer iemand anders is. Daarom zullen we er alles aan doen om waar mogelijk, hetzelfde meisje te sturen. 

MEER DAN EEN OPPAS 

 

Onze oppasser dragen hun naam Toppasser met trots. Om een toppasser te worden moet je namelijk voldoen aan strenge voorwaarden. Wij vinden dat oppassers moeten bijdragen aan de opvoeding van je kind. Wij selecteren daarom alleen ondernemende, vrolijke en verantwoordelijke studentes. Ze doen graag wat extra's zoals de hond uitlaten, koken of bijles geven.